Περι-διαβάΖουμε:”Μαμά θέλω βιβλίο!”

6 Σχόλια

 1. Ο/Η Παραμυθητής λέει:

  Αγαπητοί φίλοι, το συγκεκριμένο παιδάκι επιθυμούσε να του αγοράσει η μαμά του ένα βιβλίο, όπως η ίδια του είχε πει. Μη ρίχνετε το βάρος στην τιμή του διότι καθένας από εμάς θεωρεί διαφορετικά το ακριβό και το φθηνό και είναι στην ευχέρεια του γονιού πόσα θέλει να διαθέσει. Συμφωνώ ότι η τιμή και η ποιότητα στα βιβλία δεν συμπορεύονται πάντα. Το παραπάνω παράδειγμα, θεωρώ, μεταξύ άλλων, ότι δείχνει πόσο σημαντικό είναι να είμαστε συνεπείς και ξεκάθαροι απέναντι στα παιδιά.

 2. Ο/Η kathycallie λέει:

  Πιάσαμε τα δύο άκρα!
  Υπάρχουν και καταπληκτικά βιβλία με 10 Ευρώ. θα προτιμούσα να δώσω 20 ευρώ και να πάρω 2 βιβλία.
  Άλλες φορές πάλι βιβλία που δεν αξίζουν για ανάγνωση (από γνωστά κινούμενα σχέδια για παραδειγμα) είναι πανάκριβα αλλά τραβάνε τα παιδιά σαν μαγνήτης. Ε τότε σίγουρα θα τους έλεγα ότι δεν αξίζει το συγκεκριμένο ή ότι είναι ακριβό. Θα προσπαθούσα να ψάξω λίγο περισσότερο για να βρω κάτι που θα είναι του γούστου τους, να συμφωνεί με την τσέπη μου και το τι θα ήθελα εγώ να τους προσφέρει ένα βιβλία. Καποιες φορές δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Αυτά βλέπουν μόνο την εικονογράφηση. Εγώ θέλω 100 ώρες στο βιβλιοπωλείο για να αποφασίσω!
  kathy by anthomeli

 3. Ο/Η mommy and i λέει:

  ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΗΤΑΝ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ!

 4. Υπάρχουν εξαιρετικά παιδικά βιβλία ιδιαιτέρως για τις ηλικίες 6+ απο 4ευρώ! Δεν λυπόμαστε να σκορπάμε συχνότατα 2ευρα για άχρηστα αντικείμενα (που μετά από λίγη ώρα τα παιδιά ούτε που θυμούνται ότι τα αγόρασαν) αλλά όταν φτάνει η ώρα να άγοράσουμε ένα βιβλίο μας ενοχλέι η τιμή. Ναι, τα 18 είναι πολλά αλλά όποιος θέλει βρίσκει με πολύ λιγότερα. Είναι ζήτημα νοοτροπίας.

 5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Δυστυχως ειναι πολλοι που δεν καταλαβαινουν,την αξια
  ενος παιδικου βιβλιου…!!!

 6. Ο/Η Ελπίδα λέει:

  συμφωνώ εν μέρει..18 ευρώ για ένα παιδικό βιβλίο ;;; Πανάκριβο – για μένα τουλάχιστον..και να μην πω απλησίαστο..Όμως έπρεπε να του εξηγήσει οτι είναι ακριβό να να πάρει ένα φτηνότερο βιβλίο. Αλλά βιβλίο – όχι παιχνίδι..Έτσι θα έκανα εγώ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.