Βιβλιοδρόμιο: Book and Bed Tokyo

Ξενοδοχείο αποκλειστικά για βιβλιόφιλους! Ονομάζεται Book and Bed, βρίσκεται στο Tokyo και πραγματικά μου αρέσει! Έχω κοιμηθεί αμέτρητες φορές με ένα βιβλίο αγκαλιά. Αλλά δεν έχω κοιμηθεί ποτέ σε μια κουκέτα ανάμεσα σε 1.700 βιβλία!
Ο κεντρικός διάδρομος του Book and Bed Tokyo
Το ξενοδοχείο Book and Bed χαρακτηρίζεται ως κατάλυμα βιβλιοπωλείο “an accommodation bookshop”, διαθέτει 30 κλίνες, κοινόχρηστες τουαλέτες και μια μεγάλη γκάμα βιβλίων στην αγγλική και στην ιαπωνική γλώσσα, για να διαβάσετε όσο διαρκεί η διαμονή σας!
Ένα διάλειμμα με διάβασμα
Ουσιαστικά, προσφέρει μερικές ώρες χαλάρωσης ή και φιλοξενίας σε νέους ανθρώπους, φοιτητές, ταξιδιώτες που ζητούν ένα οικονομικό ξενοδοχείο αλλά και ένα χώρο που έχει φινέτσα και ύφος αλλά όχι ψυχρό ξενοδοχειακό περιβάλλον.

Η κάτοψη του ξενοδοχείου
Οι κουκέτες έχουν ξεχωριστό φωτισμό, κουρτίνα, κρεμάστρα, wi-fi και πρίζα. Απλά διαλέξτε το βιβλίο σας και γλιστρήστε στην κουκέτα για να ξεκουραστείτε.
Οι λιτές παροχές της κουκέτας
Οι κοινόχρηστες τουαλέτες
Μπορείτε να επιλέξετε σε ημερήσια παραμονή από τις 13:00 έως τις 17:00, με μια αμοιβή 1500 Γιεν, δηλαδή 11,70€ (χωρίς τους φόρους). Η διανυκτέρευση κοστίζει έως 35,10€ για κάθε βράδυ! 
Ο χώρος είναι προσεγμένος από αρχιτεκτονική άποψη
Απέναντι από  τις βιβλιοθήκες υπάρχει κοινόχρηστος χώρος για συζήτηση με τους άλλους φιλοξενούμενους. Η περιοχή που βρίσκεται το Book and Bed, είναι ένας κατεξοχήν χώρος για ψώνια και αξιοθέατα και για αυτό αποτελεί και εξαιρετική επιλογή για τους τουρίστες!

Accomodation Bookshop

 Πηγή: http://bookandbedtokyo.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *