Αν στους μικρούς σας αναγνώστες, αρέσει να σκαρώνουν ιστορίες τότε υπάρχει ένα βιβλίο που θα τους βοηθήσει!
Το βιβλίο ”Πώς να γράψεις το δικό σου βιβλίο”,  βοηθάει παιδιά από 8 ετών να γράψουν τη δική τους ιστορία. Με συμβουλές και τεχνικές βοηθάει τους μικρούς επίδοξους συγγραφείς να οργανώσουν τη σκέψη τους, να βάλουν σε σειρά τις ιδέες τους και να γράψουν τη δική τους ιστορία!
 
Με απλό λόγο, πολύ ωραία χρώματα, ζωγραφιές και όμορφη βιβλιοδεσία, αυτό το τετράδιο είναι πολύ προσιτό στα παιδιά. Με ευχάριστο ξεφύλλισμα, μπορούν να πάρουν ιδέες για να γράψουν τη δική τους ιστορία μυστηρίου ή περιπέτεια με ζώα, μια ιστορία κόμικ ή πως να γράψουν για περιστατικά που έχουν ζήσει.
εικόνες από την αγγλική έκδοση
Δίνει στα παιδιά με κεφάτο τρόπο, οδηγίες για να περιγράψουν τις ήρωες τους, να προσθέσουν ενδιαφέροντα στοιχεία στις ιστορίες τους και φυσικά τους φανερώνει πόσο σπουδαίο είναι να ζωντανεύουν οι ιστορίες τους στο χαρτί. Βεβαίως, αποτελεί ένα εξαιρετικό βοήθημα για τα παιδιά δημοτικού, στο θέμα της Έκθεσης Έκφρασης.
εικόνα από την αγγλική έκδοση
Το βιβλίο έχει μεταφραστεί στην ελληνική γλώσσα από την Ελένη Μπακογεώργου και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη. Γράψτε λοιπόν, τις δικές σας ιστορίες!
Καλή ανάγνωση!
 
 

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *